12 februarie 2013

De la cotor de mar si injuraturi la lacrimi de crocobaur!


By on 2/12/2013 05:22:00 p.m.

Momentul condamnarii cu suspendare al omului care a ajuns de la vanzator de branza si lapte la galeata in vestiaru stelei in anii 80 pana la europarlamentar a consemnat si o parte libidinoasa a presei.Cand oamenii despre care credeai ca au coloana vertebrala se transforma in cotoare de pere!

Se intampla prin septembrie 2008 cand aflat ca reporter ProTV detinator de drepturi Champions League pe vremea aceea (ce vremuri!) ,Mihai Mironica a fost injurat ca la usa cortului de catre Gigi Becali si lovit cu cotoare de pere pe motivul ca jurnalistul comentase cu patima cu o zi inainte victoria CFR-ului la Roma!

Un an mai tarziu, aflat in Parlamentul European , Gigi Becali este sunat de sport.ro si intr-un dialog cu Mironica, il face pe acesta albie de porci in direct pe postul tv,martor fiind si Vadim Tudor coleg in PE.

Si cum necazurile vin intodeauna la pachet , in 2010 , acelasi Gigi Becali reuseste sa puna lacatul pe emisiunea prezentata de Mironica in tandem cu Banciu , "Pe Bune" din cauza modului in care cei doi il atacau pe Becali si il ironizau ,acesta a conditionat decapitarea emisiunii de niste amicale ale Stelei transmise de Sport.ro . Becali a confirmat discutia cu Costi Mocanu managerul postului care a spus ca singurul de care nu se poate dezice e Mironica , Radu Banciu fiind singurul decapitat de catre trustul Pro.

La 4,3,2 ani de la fiecare caz , Mironica se afla la sport.ro in studio si alaturi de colega Ioana Cosma mai aveau putin si varsau "sange,sudoare si lacrimi" in direct pentru Gigi Becali ,condamnat "pe nedrept" .

Oare cate flegme,cotoare de pere si injuraturi trebuie sa isi ia un jurnalist sa refuze orice tema de dialog cu cel care il vaneaza ani de zile si il insulta? Mironica a mai dovedit o data ca resursele sunt nelimitate cand vine vorba de "inghitit".




„Băga-mi-aş p... în mă-ta! Să vezi ce-ţi fac dacă te prind!”, au fost cuvintele greu de reprodus pe care Gigi Becali (foto) i le-a adresat reporterului prezent pe stadion în calitate de simplu spectator. Motivul? Se pare că patronul stelist a fost nemulţumit de comentariul lui Mironică la meciul Roma – CFR Cluj, considerat unul antistelist.  Pe lângă înjurături şi ameninţări, Becali şi-a permis să arunce cu un cotor de pară asupra comentatorului de la înălţimea lojei sale din Ghencea.(PROSPORT 18 sep 2008)


Emisiunea "Pe bune" a dispărut de la televizor fiindcă l-a enervat pe Gigi Becali! Realizatorii Mihai Mironică şi Radu Banciu îl ironizau des pe patronul Stelei, care iniţial a interzis posturile ProTV şi sportro, din cauza asta, de la toate acţiunile organizate de club, adică interviuri, antrenamente, conferinţe de presă. Decizia fusese luată la începutul acestui an.

Relaţia dintre Becali şi trustul Pro s-a schimbat radical imediat ce postul a acceptat să scoată "Pe bune" din grilă, la cererea lui Gigi. În schimb, televiziunea sportro a difuzat toate meciurile amicale pe care le-a disputat Steaua în cele două stagii efectuate în Antalya, opt partide în total, afacere din care clubul a cîştigat în jur de 50.000 de euro. 
(GSP.RO 12 Februarie 2011)
 

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com