21 februarie 2013

INCEPE BALUL! AMR 1 zi pana la debutul returului ! Nae Manea se plange ca are lotul mic si Cannon cu Romario au p**a mare!


By on 2/21/2013 12:05:00 a.m.

Nicolae Manea se plange cu 2 zile inaintea debutului returului ca jucatorii brazilieni au venit la Bistrita sa futa orice femeie le iese in cale.Acesta a mai dezvaluit si ca cei doi aveau "pule cat tancul" si ca "le futeau pe astea de nu mai puteau sta in picioare".

"Ei jucau acolo la nivelul ligii a treia în Brazilia. Pe cine vrea să cumpere Dinamo, pe Cannon, Petrolul l-a luat pe Romario, care au fost la noi, aici. Eu rămân încă la părerea că dacă noi aveam un pic de şansă, să avem să le dăm nişte bani noi eram în altă situaţie. Dar, din momentul în care nu i-ai plătit, au plecat.
Au nişte pule cât tancul şi le futeau pe astea pe aici de nu mai puteau să stea în picioare. Toate îi căutau ca pe nu ştiu cine. S-a dus dracu! Eu nu v-am adus aici să futeti. Dar vedeţi că tot pe ăştia îi caută, Petrolul l-a luat pe ăla, Dinamo îl vrea acum pe Cannon. Bravo, mă bucur!", a spus Nae Manea

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com