11 februarie 2013

Trustul PRO recidiveaza ! Dupa momentul "Cheama-ti prietenii,hai sa facem record de audienta la steaua vs stuttgart" Prosport sugereaza oamenilor sa incurajeze victoria stelei contra lui Ajax si doar sa asiste la meciul CFR vs Inter!


By on 2/11/2013 10:39:00 p.m.

Dupa momentele penibile de anul trecut cand trustul Pro facea o adevarata propaganda pentru a umple stadionul National Arena la meciul Steaua vs Stuttgart (1-5) ,acestia recidiveaza la 3 luni distanta cu un banner identic unde sugereaza ca victoria lui Inter asupra Cfr-ului e doar o formalitate si adevaratul meci in care romanii au sanse e dubla Ajax vs Steaua.

http://te-japka.blogspot.ro/2012/11/ziarele-de-sport-din-romania-cheama.html

Asa a aratat prima pagina din prostport timp de 2 saptamani pentru mobilizarea maselor timp in care CFR Cluj juca in UCL.

Prosport sugereaza ca CFR are statut de umeras in duelul cu italienii in timp ce Steaua poate invinge pe Ajax cu ajutorul unui stadion national plin.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com