25 iulie 2013

Dinamo in beţe


By on 7/25/2013 01:05:00 p.m.

Asteptat precum Acceleratul in gara , Ionut Negoita alaturi de securistul Anghelache zis Securache , a promis un proiect "relativ nou". De abia a debutat campionatul , si echipa "zugravului" si unchiului securist a dat in gropi la Timisoara impotriva unei echipe de nica nimeni. Nici Gigi Multescu nu se simte prea bine si risca sa fie aruncat ca un hoit in cazul unui esec cu Vasluiul lui Iliesta.

Cu Alexe si Nica vanduti si Luchin accidentat pe termen lung , noul Dinamo propus de Hotelul Rin , construieste viitorul tocmai cu jucatorii care au fost blamati si renegati si au dus Dinamo acolo unde e acum ,adica in mediocritate. Grigore ,Danciulescu si Rus ,cel din urma si noul capitan al echipei , par sa fie "noii vechi" piloni ai proiectului "relativ nou" propus in graba la parterul hotelului celui amintit mai sus.


Asadar ,cei care au sperat ca vor scapa de "metoda Borcea" , o "metoda Maradona" mai avansata ,  s-au pricopsit cu un Borcea mai upgradat.Negoita Ionut si Anghelache C-tin ,care au continuat ce Borcea a perfectionat , vindem jucatori buni pe bani buni , bagam profitul in buzunar si luam liberi de contract pe salarii de bucatari.

In Stefan cel Mare via Rin Grand Hotels  , vin vremuri grele, de tranzitie , de chibzuinta si saracie lucie. Micul patron cu trecut de mucava , nu este decis sa faca nici un compromis si nu doreste sa investeasca nici 2 bani in transferurile de jucatori , acesta fiind adeptul "asteptam sa apara ciuperci dupa ploaie" , preferand sa-l astepte pe Asanovic sa se transforme in Raphael Varane si pe Joel in Cavani.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com