24 iulie 2013

Horia Ivanovici nu a fost bagat la poza de grup ,realizata de toti prezentatorii de emisiuni de la Digisport cu prilejul celor 4 ani impliniti!"Ar fi mancat tortul!" !


By on 7/24/2013 05:48:00 p.m.

Cu ocazia celor 4 ani de emisie impliniti de Digisport , acestia au realizat o poza de grup la care au luat parte realizatorii de emisiuni si comentatorii sportivi ai postului. Stupoare insa cand din fotografie lipsea Horia Ivanovici , amfibia  numita "hipopotamovici" de rivalii din presa.
Contactati de catre redactia Japkologilor , unul dintre colegi a afirmat ca le-a fost teama ca Horia sa nu le manance tortul inainte ca fotografia de grup sa fie realizata.

"Ne-am gandit sa-i punem zgarda sa nu se atinga de tort cat filmam spotul respectiv, dar riscul era prea mare ,mai ales ca e si un mare amator de martzipan"! a spus una dintre sursele Digisport

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com