6 august 2013

Avem o Liga si o presa de tot calcatu'!


By on 8/06/2013 11:58:00 a.m.

Cand specialistii spuneau ca Liga I se degradeaza pe an ce trece , iar anul trecut incununat cu victoria Stelei a fost cel mai slab din punct de vedere al valorii echipelor. Toata lumea a fost super entuziasta de felul in care echipa dintre cimitire a condus campionatul si cum Rusescu,un neica nimeni si eterna rezerva la Urziceni si la Steaua dupa aceea ,a reusit sa iasa golgeterul campionatului.

Inca din startul noului sezon , suntem "informati" de valoarea noului campionat , si avem in 3 etape un golgeter al campionatului cu 5 reusite in 3 partide , Szekely de la ACS Recas actuala Timisoara. Obisnuit mai mult cu liga a 3 a si a 2 a , Szabolcs Szekely are toate sansele sa il depaseasca pe Rusescu.

Cu 5 goluri marcate,Szekely le da peste nas terminatilor care "o ard aiurea" cu Piovacari!
Pe de alta parte ,vedem cum Steaua, echipa cea mai linsa in toate partile de catre specialistii media , aduce un jucator italian ,Piovacari care nu poate nimeri nici macar spatiul portii , de dat gol deja e ceva SF.La fel Dinamo se chinuie cu omul bun la culesul nucilor , Pape Doie , vorba lui Cornel Vinu.
Desigur de Szabolcs Szekely nu vorbeste nimeni ca deh nu face parte din marea familie a Prodancai ,dar putem face singuri un joc imaginar si sa ne gandim cum ar fi fost tratat Szabolcs Szekely de presa si televiziunile sportive din Romania ,daca el marca cele 5 goluri in cele 3 etape din postura de atacant al Stelei. Foarte posibil ca deja sa il stim dupa pseudonimul Ibrahimovic ,dar deh , fiind la ACS Timisoara ,interesul e destul de scazut.

Gasim totusi un articol in prostsport cum ca Szabolcs Szekely joaca asa bine si marcheaza la foc automat pentru ca bea mult vin ! Iar fac un exercitiu de imaginatie , si ma gandesc ca la prestatiile astea daca facea parte din atacul Stelei se zicea ca joaca asa bine si marcheaza datorita TRX-urilor si lui Neubert ,magicianul cu pungute. Dar din nou realizam ca e atacant la ACS Timisoara ,si prestatia lui e pur intamplatoare.

Morala? Avem o Liga de tot calcatu dar si o presa!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com