24 iulie 2013

MM Stoica este o jigodie de om , dar....


By on 7/24/2013 06:37:00 p.m.

Da, orice chibit sau neica nimeni,experimentat sau fosila care urmareste  "fotbalul romanesc" , stie cine e MM Stoica , stim ca e un neica nimeni, un huligan,derbedeu, pleava,gunoi,pelagra,pubela,jigodie,husen,rahat pe bat,parvenit,pervers si toate cele,insa nu putem sa ii golim tot gunoiul de la Glina in cap sau sa ii facem "farmacie"numai lui! Fetita cu voce de centralista din filmele rusesti , Alexandra Tanasescu , are si ea o parte din vina ,alaturi de bovina care ii planuise o filmare lui MM Stoica.Faptul ca omul a interzis trustul respectiv sa mai comunice cu echipa respectiva mi se pare echitabil ,iar faptul ca TrustulPro are o agresivitate nemaintalnita in alte trusturi media cand e vorba de "pressingul" facut la subiectele care vand nu mai e o noutate.
Desigur reactia animalica a lui Stoica Mihai  e una desprinsa din epoca de piatra , insa problema lui Stoica e una singura , ca s-a lasat provocat de "fetita cu chibrituri".

Cunoastem faptul ca Steaua Bucuresti prin patronul aflat la puscarie ,a schimbat decizii si personal in TrustulPro , si ca tot trustul respectiv te linge unde-ti place doar cand ii iese socoteala.Acelasi trust si-a demis realizatori de emisiuni pentru ca il deranjau pe patronul Stelei si preferau sa dea afara un angajat decat sa piarda vaca de muls numita Steaua. Acum roata se mai intoarce, iar trustulpro ar trebui sa invete sa faca jurnalism fara Gigi Becali si Meme Stoica. Acestia din urma sunt "monstrii" crescuti de ei , de Mocanu,Draghici,Vijeu chiar Mironica. Daca acesti jurnalisti/ziaristi se bazau pe profesionalism ,nu mai erau la mana unor linge blide ca Gigi Becali sau Stoica.

La fel , zilele acestea , asistam la adevarate "recviemuri" la adresa lui Gigi Becali pe postul RomaniaTv ,care difuzeaza imagini din arhiva cu "pildele" actualului puscarias ,si le diseca precum niste ziceri din Biblie! Asta e presa din Romania, fariseilor , daca Gigi Becali se afla la puscarie sau in concediu,vi se blocheaza creioanele in hartiile veline!

1 japkomentarii:

  1. Bai frate.. Pro TV le-a transmis meciul, aveau tot dreptul sa filmeze si sa ia interviuri. Nu poate sa interzica MM nimic unei televiziuni care o sa transmita meciul. Asta e toata chestia...

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com