2 august 2010

Matthaus a ravnit la carne tanara si a ajuns coada satului!


By on 8/02/2010 12:13:00 a.m.


Lothar Matthaus (49 ani) a râvnit la carne tânãrã si a ramas cu buza umflata.A aflat in direct la o emisiune tv ca sotia in varsta de 24 de ani il insala cu un gagiu de 27 de ani.Imediat si-au facut aparitia si pozele unde gagica era calare pe flãcãul cu pricina.Mai mult de atat,Matthaus a pierdut si un contract cu nationala Camerunului care urma sa il semneze in zilele urmatoare tot din pricina scandalului care a ajuns pana la urechile africanilor.

"Contractul meu cu Camerunul s-a dus, pentru ca sotia presedintelui tarii, cea care ma voia acolo, a aflat toata povestea si a anulat totul", a declarat Mathaus, duminica, pentru ziarul german Welt am Sonntag.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com