5 august 2010

Ne-au dat cu curca in cap ! Dinamo spulberata de Hajduk Split cu 3-0!


By on 8/05/2010 11:39:00 p.m.


Dinamo s-a facut de ras in Croatia luand 3 goluri si ratand calificarea in dauna lui Hajduk Split!Curca din poarta a mai tradat odata echipa din Stefan cel Mare si a incasat 3 goluri de cascadorii rasului.Fundasii circari Motii am emotii si Scarlatache omu cu nume de boala venerica s-au intrecut in comicarii si au lasat croatii sa faca pipi in ograda unde curca isi ducea veacul.Se pare ca problemele financiare ale echipelor de club din Romania au lovit crunt si echipa Dinamo si de aici si curca din poarta dinamovistilor care isi duce veacul meci de meci !

1 japkomentarii:

  1. Dinamo – port ilegal de paşaport

    Dinamo nu a ştiut să gestioneze avantajul relativ comfortabil luat la meciul tur şi mai ales nu a ştiut să gestioneze euforia creată de presă, de fani, de mediile fotbalistice în urma jocului încîntător prestat la Bucureşti.

    Au intrat victime sigure în “infernul” de la Split, care hai să fim serioşi nu a fost atît de fierbinte şi fioros pe cît îl anunţau bocitoarele. Nu am înţeles lăsarea pe bancă până după minutul 60 a lui Andrei Cristea şi nici trecerea pe foaia de joc din primul minut al maestrului de ceremonii Moţi.

    Vorba unui hîtru: nu-i bai că apărarea e şvaiţer şi a luat trei bobiţe, măcar bine că mult lăudatul atac nu a reuşit să marcheze niciodată.

    In rest să auzim de bine şi să lăsăm paşapoartele în sertar şi să ne întoarcem la meciurile tari cu alde Sportul sau Victoria din Brăneşti.

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com