15 februarie 2011

Optimile Champions League!


By on 2/15/2011 01:19:00 p.m.

Meciul zilei se joaca la Milano intre AC Milan si Tottenham.Pentru prima data in competitia suprema Tottenham a reusit sa treaca cu brio de faza grupelor in compania lui Inter,Bremen si Twente calificandu-se in optimi fara emotii.AC Milan a reusit o calificare trasa de par in dauna olandezilor de la Ajax!Cu doar 1 punct in fata olandezilor ,italienii au reusit calificarea datorita si lui Real Madrid care a spulberat-o pe Ajax in ultimul joc 4-1!

Maine cel mai asteptat meci al optimilor de finala este cel dintre Arsenal si Barcelona ,echipele considerate cele mai spectaculoase din competitie.Arsenal a reusit o calificare dintr-o grupa cu Sahtiorul lui Lucescu,Braga si Partizan in timp ce Barcelona a trecut fara emotii de Rubin,Copenhaga si Panatinaikos.

Un alt meci interesant este cel dintre AS Roma si Sahtior.Echipa batranului Lucescu se afla pentru prima data in istorie intr-o faza asa de avansata a competitiei dupa 5 ani de incercari.AS Roma a reusit calificarea in optimi in dauna lui CFR Cluj si a lui FC Basel!

2 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com