9 februarie 2011

Romania este noua Campioana Mondiala la fotbal dupa ce a invins marea echipa a Ciprului la penalty-uri!


By on 2/09/2011 11:06:00 p.m.

Romania a devenit noua Campioana Mondiala dupa ce a cucerit trofeul in finala cu Cipru castigata la penalty!Entuziasmati de cea mai mare performanta din istoria fotbalului romanesc ,sute de mii de romani au iesit in Piata Universitatii sa sarbatoreasca trofeul mondial cucerit de ai nostrii!Mircea Lucescu a primit si el de asemenea o medalie si a sarutat trofeul care spune el i se datoreaza si lui si lui Neli Lucescu pentru ca impreuna au reusit sa conceapa un fiu minunat si un geniu al tacticii mondiale in fotbal! Golgeterul competitiei Dan Alexa a fost nominalizat si la Balonul de Aur alaturi de Bogdan Stancu si George Florescu!Singurul intrus nominalizat de la alta nationala a fost Lionel Messi firavul atacant al Argentinei care insa nu a facut un turneu entuziasmant !
Sunt fericit,meritam acest trofeu, am detronat Spania si sper sa o tinem tot asa si in 2012 sa cucerim si trofeul european a spus Razvan Lucescu !
Pus sa comenteze partida si meritele ,Mircea Lucescu a lansat un atac dur la adresa lui Nicolae Ceausescu si fiului sau Valentin,acuzand echipa militara Steaua de matrapazlacuri si lucruri necurate care l-au oprit din hegemonia pe care urma sa o aiba cu nationala si cu Dinamo in Europa!
Michel Platini a fost entuziasmat de jocul Romaniei spunand : FORMIDABIL!

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com