1 februarie 2012

Astra , o "puscarie" de echipa! Dupa Prunea si Buduru ,Vasile Avram se alatura clubului cu echipament in zeghe!


By on 2/01/2012 12:17:00 a.m.

Cu totii stim ca Astra Ploiesti are echipamentul alb-negru in dungi.La fel de bine stim ca un fost puscarias Petre Buduru este presedintele clubului.Desigur mai stim ca pe la echipa s-a mai perindat si Florin Prunea care e de asemenea anchetat intr-un dosar de coruptie in arbitraj.Dar astazi am aflat in premiera ca un proaspat cetatean iesit din celula,puscariabilul Vasile Avram ,este noul "secretar general" al Astrei Ploiesti! Contactat de catre mai multe televiziuni ,Petre Buduru a spus despre Vasile Avram : "Va face de toate, va avea relatii cu FRF si cu comisiile" !

In  traducere libera, inca un derbedeu iesit din puscarie gata sa isi reia "activitatile" care l-au consacrat!Putem acum sa spunem ca Astra e o "puscarie de echipa" !

Mai putem spune ca Astra a reusit un transfer in ultima zi deschisa pentru transferuri 31 ianuarie.Astfel Vasile Avram  proaspat transferat de la Jilava, are precizie ,este discret,"suteaza" si cu stangu si dreptul,nu "simuleaza" pentru a pacali arbitrii si este de astfel si un jucator cu mare experienta in Liga I.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com