17 februarie 2012

Cum se face presa in Romania : "Becali : i-am sunat pe Felix Draghici si Mocanu sa ii dea afara pe Banciu si Mironica, de Mironica au zis ca nu se pot dispensa!Urmeaza Terzian daca nu se potoleste!"


By on 2/17/2012 10:08:00 p.m.

Gigi Becali a dezvaluit vineri seara motivul pentru care Radu Banciu a fost dat afara de la Sport.ro.Fiind sunat de Horia Grasanovici la Fanatik Show pe Digisport(probabil cel mai toc show de sport din romania) , Ursul din Pipera a spus ca l-au enervat foarte tare Terzian si Stucan care l-au ironizat si au vorbit pe ton agresiv despre el in timp ce familia lui se uita la Sport.ro,si le-a adus aminte celor din trustul PRO cum a dat telefoane sa ordone demiterea unor jurnalisti care il criticau si il ironizau : "I-am sunat pe Felix Draghici si Mocanu si le-am spus sa ii dea afara pe Banciu si Mironica ca ma insultau mereu ,altfel nu mai intru niciodata pe post la sport.ro, mi-au spus ca Mironica e indispensabil" , la scurt timp Radu Banciu a plecat la B1 unde realizeaza revista presei in fiecare seara.

Gigi Becali,un milionar de carton care a dat mirosul de cacat si branza pe cel de  parfum

"Mironica e baiat destept, s-a mai cizelat in ultima vreme , dar Terzian ala e prea obraznic,prea abereaza!"  - Gigi Becali

Astfel pe final ciobanul din Pipera a lasat sa se inteleaga ca daca nu se potolesc,Terzian si Stucan risca sa ramana fara joburi!

foto: imagine din emisiunea "Pe Bune",un pamflet adus fotbalului romanesc interzis
Cam asa se face presa in Romania.Jurnalistii si prezentatorii sunt sacrificati pentru anumite puncte de rating obtinute prin discursurile paranoice a unui creditor de club care ne inunda casele prin intermediul televizorului de ani de zile,si ne mai miram de ce unii recurg la imagini cu Emil Boc in pula goala!


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com