10 februarie 2012

Borcea,ce zici? E mai bun decat Pulhac?


By on 2/10/2012 10:42:00 p.m.

Cu toate ca Dinamo are probleme pe partea stanga cu fundasul ,unde Pulhac inca are ceva din fizicul lui Israel Kamakawiwoʻole ,Cristian Borcea ,nascut in Valea Boului trecut prin Miami si prin mai multe tribunale pentru escrocherii,a declarat ca e foarte multumit de Pulhac si Scarlatache si doar daca vor da de vreun "Abidal" care sa fie peste nivelul celor doi,vor transfera,altfel nu.

Ca niste cetateni care iubim fotbalul si ne dorim cresterea nivelului fotbalistic din Liga I , ii recomandam un posibil transfer care sa acopere macar ca "back-up" postul de fundas stanga ocupat de Pulhac.

Fundasul stanga nigerian, poate primii macar sansa de a da probe de joc la echipa lui Ciubotariu.Poza atasata atesta faptul ca este un pericol real de a ii lua locul in echipa lui Pulhac!


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com