19 februarie 2012

Klitschko l-a invins pe Chisora ! VIDEO: Haye si Chisora s-au batut la conferinta de presa ca pe maidan,managerul lui Haye a iesit plin de sange din altercatie!


By on 2/19/2012 01:54:00 p.m.

Dupa gestul penibil facut la cantarul oficial unde i-a tras o palma lui Vitali,Chisora a continuat circul in ring cand dupa intonarea imnurilor l-a scuipat pe Vladimir drept in fata,

In ring Chisora s-a zbatut precum maimuta, reusind cativa pumni anemici,in cele din urma Vitali a castigat detasat aproape toate cele 12 runde.

decizia unanima a arbitrilor 119-111, 118-110, 118-110.


 Dupa gongul final , injuraturi de morti si mama au venit din partea lui Chisora spre Vitali Klitschko.Ukrainianul nu a reactionat ,insa la conferinta de presa David Haye a venit pentru a-i cere socoteala lui Chisora.A urmat o bataie ca in filme intre cei doi boxeri atenuata de staffurile lor,iar unul dintre manageri a iesit cu mufa sparta. 


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com