5 aprilie 2012

Gsptv troaca de porci!


By on 4/05/2012 12:41:00 p.m.

Ieri cei care au urmarit gsptv (oare cine) in jurul pranzului (ora 14-15)  au asistat la un episod penibil si injositor pentru jurnalisti si televiziunile de sport din Romania.

Prezentatorul de la emisiunea versus, Desliu sau ceva gen, avandu-l in platou pe Vasile Siman, s-a gandit sa ii dea un telefon si  amicului Gigi,sa il mai intrebe despre viata.Surpriza a fost mare insa cand analfabetul din Pipera nu a avut chef sa discute ca in vremurile bune "vrute si nevrute".Iata mai jos o parte din dialog redata  partial :

-Buna ziua Domnule Becali,il avem langa noi si pe patronul Sportului Vasile Siman....
-A,daca il aveti pe Siman ,sa-i spuneti ca le vom da 72-0 (Steaua vs Sportul)....
-Ce credeti domnule Becali ca o sa faca Steaua cu Sportul?
-Haide ma , lasa ce Sportul ,ti-am zis 72-0, altceva?


.dupa care dialogul a mai continuat 2 minute ,Becali fiind vizibil plictisit de intrebarile de 2 lei ale moderatorului iar moderatorul fiind inebunit sa scoata orice de la Becali pentru a-si duce la capat emisiunea fara subiect.

In aceasi zi , undeva spre miezul noptii , dupa meciurile de Liga Campionilor, la acelasi gsptv , alt moderator,Viorel Grigoroiu abia isi tinea ochii deschisi incercand sa reziste pana la finalul programului alaturi de acelasi Gigi Becali care parca nu mai termina.

Tot ieri se pare ca Digisport ar fi achizitionat si Champions League din sezonul urmator,in timp ce gsptv si-a asigurat licenta pentru inca 3 ani de exclusivitati a le lui Gigi Becali in direct.

1 japkomentarii:

  1. digi da liga campionilor si ia antenele... bun... numai cretini pe lumea asta...

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com