23 iulie 2012

Fantoma lui Ceausescu vegheaza in continuare : Steaua castiga ca pe vremea lui Pauker si Dej : Gol din offside , BOUrceanu crutat de un cartonas rosu!


By on 7/23/2012 11:26:00 p.m.

Nici  bine nu a debutat campionatul si hotii cu legitimatie de arbitrii si-au intrat in mana.Meciul dintre Steaua si Chiajna fiind decis de derbedeul Radu Petrescu  care l-a crutat pe Bourceanu de un cartonas rosu clar ca lumina zilei in prima repriza si care a validat un gol din offside marcat de clubul central al armatei.

Valentin Ceausescu si oamenii care au "masacrat" Liga I cu blaturi si mizerii in anii de trista amintire!
Nu doar echipamentul desprins parca din vremurile cand echipa lui Ceausescu parjolea si padurile au adus aminte de anii de trista amintire dar si arbitrii au fost dornici cu "militarii"  ca in vremurile tovarasului Valentin.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com