13 iulie 2012

Vacanta a luat sfarsit, Liga I incepe in forta, vezi aici favoritele pariorilor !


By on 7/13/2012 12:05:00 a.m.

Vacanta a trecut, echipele romanesti au terminat in mare parte stagiul de pregatire din Austria  si au intrat in linie dreapta pentru noul sezon care sta sa inceapa in doar 7 zile.

Unele echipe au schimbat in mare parte registrul tactic si tehnic, antrenori si jucatori vezi cazul Vasluiului, altii nu au avut bani nici sa plateasca femeia de servici vezi cazul lui Dinamo, la altii planeta se scufunda si au buget de austeritate vezi cazul Rapidului.

Cu ocazia unui nou campionat,  marile case de pariuri au inceput sa afiseze cotele aferente viitoarei campioane a Romaniei.In mare parte favoritele la titlu raman cele de anul trecut  cu CFR Cluj favorita detasat , cu Vasluiul lui Porumboiu care a facut 15 transferuri si a adus un antrenor  nou ,pe Sumudica pe locul 2 , cu Dinamo si Steaua la egalitate imediat dupa Vaslui (bet365vezi aici cotele bet365),Rapidul "sarmanului" Copos se afla tocmai pe locul 5 iar pe 6 Universitatea Cluj cu o cota de 100 !

Asadar se anunta un an cel putin interesant in privinta luptei la titlu` dar si la retrogradare, insa pana atunci Supercupa Romaniei disputata intre Campioana CFR si castigatoarea cupei  Dinamo iar si la acest capitol "Ceferistii" sunt cotati cu prima sansa cota 1.65 la victorie in dauna "Dinamovistilor" care au sanse de 2.10 !

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com