24 iulie 2012

Dumitru Tudor dezvaluie cum Anamaria Prodan a prestat pentru un Training Suit si era pestoaica !


By on 7/24/2012 01:42:00 p.m.

Dupa atacul de "parasuta" al Anneimarieiprodan asupra lui Claudiu Niculescu,mai multi oameni au luat atitudine si au pus "zdreanta" la colt unde ii este locul.Dupa galeria lui U Cluj care a scandal si au iesit sa protesteze impotriva "sotiei lui Reghe" ,a venit randul lui Mitica Tudor  sa dezvaluie cateva din "marile realizari" ale impresarei si managerului desavarsit AMProdan.

Iata ce a postat Dumitru Tudor pe pagina de Facebook

Oameni buni ,fotbalul in Romania a ajuns in ultimul hal.Daca o persoana care nu are nici o legatura cu fotbalul , a ajuns sa-l faca in toate felurile pe unul din marii fotbalisti ai Romaniei , Claudiu Niculescu , inseamna ca am ajuns in cea mai rea ipostaza.O mare vina o am si eu ca am contribuit ca aceasta Specie sa ajunga in fotbal.M-am certat cu toata lumea pentru ea , nu vorbesc cu Victor Becali de 4 ani datorita ei , aceasta taratura , pestoaica imputita care a bagat femeile la treaba , si as vrea sa ma contrazica , stie ea cand era pe la Vox Maris! Ea a avut cel mai mare pret al unei femei din Romania , dar s-a culcat cu un barbat pentru un training.Eu nu am vrut niciodata sa o atac in halul acesta , dar a depasit toate limitele posibile , jignindul in halul in care l-a jignit pe Claudiu Niculescu , si vorbind de fotbal ca unul care a jucat cel putin 20 de ani la cel mai inalt nivel.Nici macar nu este patronul echipei ca sa spuna ca il da afara pe Niculescu.I-a adus ultimele ciurucuri de jucatori din Romania care nu au jucat de foarte mult timp pe nicaieri , si cere performante.Acesta este inceputul dezvaluirilor despre aceasta tarfa a fotbalului romanesc. In continuare as vrea sa ma contrazica , ca aduc si probele si martorii , si voi continua cu episodul Las Vegas (Gym-urile din LAS VEGAS) , Frankfurt si altele pe care eu cred ca ea nu si le mai aduce aminte , pentru ca sunt foarte multe , la o asa viata zbuciumata pe care a avut-! ! !



ASTEPT SA MA ATACE! ! !

Mai demult , sa-si aduca aminte , inainte de a intra in emisiunea de la CanCan TV , cum se ruga de mine sa nu zic nimic despre ea , ca rezolva problemele pe care le avem noi doi , dar vad ca ea nici pana astazi nu a rezolvat nimic.
Pacat de Reghe , ca e un baiat de bun simt , dar nu are pe cine sa stapaneasca ca ea este o iapa in calduri permanente, si il face si pe el de rusine! ! !

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com