12 iulie 2012

VEZI AICI ce competitii au in "portofoliu" televiziunile de sport din Romania ! : Digisport a achizitionat si Europa League pe langa Champions League!


By on 7/12/2012 01:40:00 p.m.

Mutare media asteptata zilele astea in Romania.Digisport a achizitionat si Europa League pentru 3 sezoane si este principalul post de sport (si singurul) care transmite din toamna toate competitiile importante fotbalistice din Europa , Champions League,Europa League, Liga 1,Premier League,Primera Division,Ligue 1 si Serie A.

In acelasi timp singurul post de sport fara sport din Romania , Sport.ro a achizitionat un sezon din "Americanii au talent" iar Gsptv ,postul mort fara Gigi Becali, transmite din aceasta vara reluari si parareluari din reality show-ul de mega succes mondial "Prodanca si Reghe".


Ce competitii are in subordine DIGISPORT :
Champions League
Europa League
Liga I
Primera Division
Premier League
Ligue 1
Serie A
Cupa Libertadores
Liga a II a


ce "competitii" are in subordine SPORTRO

Wrestling
Americanii au talent
Fear Factor
talk show cu Beldie
Liga lui Mitica cu Stucan


ce competitii are in subordine GSPTV

Reality show cu Prodanca si Reghe
Premium Liga cu Grigoroiu
Gigi Becali Live
in general meciuri de rugby si tenis la care nu se uita nimeni

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com