25 aprilie 2013

EXPLOZIV ! LIVETEXT cu Fraţii Karamazov revine ! Ceahlaul vs U Cluj LIVE in comentariu de mare artă pe Te japka, vineri ora 19:00!


By on 4/25/2013 06:38:00 p.m.

Rubrica lansata pentru prima oara in format original de blogul "te-japka.blogspot.com" LiveText cu Fratii Karamazov , revine din 26 aprilie !

Formatul copiat de mascaricii de la kamikaze la ceva timp dupa prima transmisie live facuta de Karamazovi din Paraguay,revine la cererea miilor de fani care ne-au relatat pe adresa redactiei (nu e gluma) si in comentariile articolelor. Multi oameni si-au dorit reintoarcerea si continuarea meciurilor comentate la mare arta LIVETEXT pe cel mai original blog/site de sport si satira din blogosfera romaneasca.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com