23 aprilie 2013

Sorin Cârţu readuce spiritul autobazei sub Copou!


By on 4/23/2013 01:05:00 p.m.

Traieste din trecut cu titlul din 91 castigat cu Universitatea Craiova , un titlu contestat chiar si de cei mai mari fani ai "Craiovei Maxima" , fiind unul manjit cu blaturi si jocuri de culise ,plus un campionat slabit de plecarile masive ale jucatorilor dinamovisti si stelisti dupa "emgargoul" din 90!

A retrogradat de neunmarate ori cu Dacia Mioveni,Progresul si Pandurii. A spart banca elvetienilor de la Basel , si-a dat cu capul de banca de rezerve de la Mioveni intr-un meci cu Dinamo,s-a certat cu Mititelu intr-un schimb dur de replici (Gura ta de faianta mirosea a zeama de varza/ai dintii de faianta/ai minte de Booveni),Este Sorin Cârţu , poreclit in presa ca Pârţu , se intoarce in fotbalul romanesc si promite sa o duca spre pierzanie si pe CSMS Iasi ,desi e vazut ca un salvator de catre Prunea si compania , sa pretinzi ca vrei sa salvezi fotbalul cu Sorin Cârţu e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului.

Sorin Cartu pe vremea cand era spargator de banci in Elvetia !

Daca ti-a placut iti recomandam

http://te-japka.blogspot.ro/2012/06/scandal-de-booveni-cartu-despre.html

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com