24 aprilie 2013

FOTO MM Stoica loveşte din nou! După "Roura-faţă de bovină" , Muller-"Pinocchio zici că se rupe când aleargă" ! De ei ce zici Meme?


By on 4/24/2013 12:31:00 p.m.

Dupa episodul cand Barcelona a pierdut 2-0 cu AC Milan , MM Stoica din postura de colaborator Digisport , a afirmat despre cel care ii tinea locul lui Tito Villanova , Jordi Roura ca are o figura bovina. Cum nu era de ajuns , aseara dupa ce Bayern a zdrobit Barcelona , MM Stoica a afirmat despre Thomas Muller ca "zici ca e Pinocchio,se rupe cand alearga,e un antistart total" !

Vazand ochiul critic de mare artist  a lui Stoica, ii propunem azi , sa ne realizeze o analiza pe fotografie.Pentru aceasta am realizat un colaj foto cu diversi fotbalisti pe care tare ne-am dori ca domnul Stoica sa ii caracterizeze din punct de vedere fizionomic.

Cristi Tanase zis si Dodel / pandar la vie

Chiriches zis si Frankenchiriches

Latovlevici  zis si Mutantul

Gabi Matei zis si Naomi

Pintilii zis si melteanul

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com