28 septembrie 2013

[NU E PAMFLET] Gafa de proportii in redactia Prosport! Un angajat a redactat corect o stire ,punand un titlu real in schimbul unuia "aspirator de accesari"!


By on 9/28/2013 10:41:00 p.m.

Momente dificile in redactia Prosport unde toti angajatii au fost bagati in sedinta dupa ce unul dintre redactorii siteului a postat o stire corect redactata. In titlul stirii respective era dezvaluit ce contine articolul , obisnuiti cu titluri mincinoase care sa atraga accesari multe ale stirii , cei de la Prosport s-au vazut in mare dificultate si se pare ca desi articolul respectiv era singurul redactat corect si deontologic in ultimii 5 ani pe siteul prosport.ro , acestia au promis schimbari majore in redactie!


VEDEM CUM TITLUL STIRII DEZVALUIE CA SCHALKE A CONDUS CU 3-1 SI A FOST EGALATA ,3-3 SCOR FINAL.

Asa ar fi trebuit sa arate un titlu obisnuit pentru redactia Prosport si trustul Pro in general!

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com