5 mai 2010

Ca pe vremea lui Ceausescu ! Inca o rusine marca Steaua Bucuresti!


By on 5/05/2010 10:39:00 p.m.


Steaua a castigat partida cu Astra in urma unui arbitraj care ne aduce aminte de vremurile cand echipa lui Valentin Ceausescu parjolea tot ce ii trecea in cale cu ajutorul arbitrilor si aranjamentelor.Faultul in careu a lui Jelev asupra lui Rohat din prima repriza,golul 2 marcat de karamyan dupa un fault grosolan a lui Golansky .Ovidiu Petre il calca in picioare efectiv pe japonezul Takayuky si nu vede nici macar cartonasul galben.Inca o pagina de mizerie scrisa de clubul dintre cimitire care arata ca inca e in forma ba mai mult patronul inca vegheaza si nu i-a uitat.

"A fost cel mai bun arbitraj, Buşi este arbitrul numărul 1. Ce tot vorbeşte Porumboiu? Mai bine să vadă că la Vaslui e ca pe vremuri la Piatra-Neamţ"
Gigi Becali, patron Steaua

"Au fost greşeli mari de arbitraj împotriva noastră. Mult prea mult pentru o echipă mică, aşa cum sîntem noi"
Marin Barbu, antrenor Astra
"Nu cred că Steaua are influenţă la arbitri, dar Buşi ăsta nu e inocent, a făcut cu bună ştiinţă ce a făcut! N-are ce căuta în Liga 1, e forţat. Are două meciuri în acest retur şi pe ambele le-a făcut praf"
Dinu Gheorghe, preşedinte FC Braşov

"Din punctul meu de vedere, arbitrajul a fost bun"
Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com