26 mai 2010

Helder primul transfer la Dinamo !


By on 5/26/2010 10:18:00 a.m.

Dinamo l-a luat imprumut pe Helder de la Nancy pentru 1 an .Dinamo a platit 100.000 pentru imprumutul pe 1 an al fundasului dreapta si din 2011 iunie poate sa il achizitioneze definitiv pentru 600.000 euro.

"Dinamo a obţinut transferul lui Helder pentru un an, cei de acolo au fost foarte insistenţi, au discutat cu jucătorul şi cu familia lui aproape zilnic. Plus că i-au oferit mai mulţi bani decît avea în Giuleşti. a spus Florin Manea impresarul fotbalistului.

In alta ordine de idei portarul Matache de la U.Cluj se va intoarce in soseaua Stefan Cel Mare in aceasta vara daca Lobont semneaza definitiv cu AS Roma.

Ioan Andone e asteptat sa semneze astazi cu Dinamo !
"Fălcosul" va negocia la prînz direct cu Badea, după ce s-a înţeles aseară cu Borcea. Dacă nu se face afacerea, Bergodi e a doua variantă, iar Ionuţ Badea a treia

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com