30 mai 2010

Cornel Dinu comenteaza dupa meciul Ucraina - Romania 3-2 !


By on 5/30/2010 06:46:00 p.m.


"M-am uitat la meci, dar as fi preferat sa ma uit la Turul Frantei. Jocul mi s-a parut o rusine a Estului Europei. Unul modest, in care noi nu ne gasim formula de joc"
, a spus Dinu la GSP TV.

Apoi a continuat: "Mi-a placut Tamas. Si Chivu, in ciuda autogolului din final. Lobont? Primul gol, de la 40 de metri, nu il lua nici Stalin".

Cornel Dinu a continuat cu descrierea fiecarui fotbalist in parte :

despre Maftei vanzatorul de pepeni : "Cu Maftei, fundaş dreapta, aş juca cel mult o partidă de table", a spus aseară Cornel Dinu.

despre Bilasco dulapul urziceniului: "Bilasco e un jucator foarte bun între Urziceni si Slobozia, dar nu e bun pentru nationala"

despre Radoi seicul arabilor : "Radoi ramâne un jucator foarte bune pentru Emiratele Arabe. Mie îmi plac mijlocasii rapizi!"

despre Daniel Niculae : "Daniel Niculae a fost o combinatie între un refuz de la Auxerre si o directie necunoscuta."

despre comicariile facute de Lobont in poarta : "Golul ala pe care l-a luat Lobont nici Stalin nu-l lua."

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com