17 mai 2010

Sandoi se lauda dupa egalul cu Insula Capului Verde : "Am jucat foarte bine tactic, nu sînt îngrijorat pentru viitor"


By on 5/17/2010 02:02:00 p.m.


Mizeria in care e fotbalul romanesc nu se reflecta doar in arbitraje pro CFR sau anti alte echipe,sau la scandalurile de la Dinamo si Steaua,sau la arbitrii arestati de DNA pentru luare de mita,otrava este vizibila la toate nivelurile de la copii si juniori,la nationalele under 17,19,21 pana la echipa de seniori,nu-i asa dupa zicala "pestele de la cap se-mpute"!
Reprezentativa under 20 a Romaniei condusa de maestrul si talentatul manager oltean Emil Sandoi a facut un turneu "de exceptie" in Portugalia unde a reusit performanta de a pierde cu Portugalia cu 4-0,un rezultat nul cu Belarus si un alt 0-0 cu talentata si cunoscuta echipa a Isulelor Capului Verde.Pana aici nimic iesit din comun dat fiind suntem obisnuiti cu rezultatele mediocre chiar penibile din ultimii 10 ani ale echipelor nationale indiferent de varsta.Cum toti ziaristii si nu numai erau stupefiati si se intrebau cum e posibil o remiza cu o nationala ca cea a Capului Verde raspunsul si lamuririle salvatoare au venit intr-un final de la marele Emil Sandoi : "Am jucat foarte bine tactic, nu sînt îngrijorat pentru viitor"!
Totusi daca ne uitam cine e profesorul scolii de antrenori din Romania ne dam seama de ce ies asemenea tehnicieni care se pricep la orice altceva dar numai la fotbal da.
Celebrul Riciu care acum 2 saptamanii ii dadea lectii prin gazetele romanesti lui Pep Guardiola cum ar fi putut sa o elimine pe Inter din semifinalele Ligii Campionilor.
Mai bine decat sa ajute Barcelona sa castige Liga Campionilor ar pune mana sa ii invete pe antrenorii romani care nu sunt in stare sa castige nici cu ultimile nationale din lume ,sa nu mai vorbim echipele de club care aduna toate sase intr-un sezon puncte in Europa cate aduna Barcelona singura.Dar totusi stiind despre valoarea marelui asa zis profesor Mircea Radulescu (de ce oare o fi profesor?)nu ne asteptam prea curand la niste tehnicieni de toata isprava scosi de celebra scoala de fotbal a antrenorilor romani condusa de Riciu.Doar in Romania i se spune "Profesorul" unuia care este mai prost pregatit decat "elevii sai" !

*de rasul lumii Riciu ii da lectii lui Pep Guardiola
http://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/cum-l-ar-fi-invins-riciu-pe-mourinho-daca-era-antrenorul-barcelonei-ia-lectii-pep-188613.html

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com