10 august 2010

Ilie Dumitrescu , ultimul cartus pentru Gigel!


By on 8/10/2010 10:47:00 p.m.


Steaua are de azi un nou antrenor , Ilie Dumitrescu ! Fost mare fotbalist la clubul din Ghencea Ilie are un traseu interesant si ciudat.Retras din activitate la 29 de ani , Ilie s-a perindat pe la o multime de echipe ca antrenor ,reusind niste performante de invidiat.Otelul,Brasov,Larnaca,Bacau,Apollon,AEK,Egaleo,Kallithea,Salonic,Panthrakikos si nationala under 21 a Romaniei.Cam astea sunt echipele la care Ilie s-a perindat timp de 9 ani!Reusind sa stea maxim 5 luni la fiecare din ele ,ba mai mult ultima data in Grecia a reusit performanta sa fie demis dupa 1 etapa la Panthrakikos.Iata mai jos mai multe curiozitati despre care putini stiau in legatura cu Ilie Dumitrescu omul care antreneaza steaua pe 1 leu.
Curiozitatile lui Ilie, noul antrenor al Stelei :

1. Transferul lui de la Steaua la Tottenham în 1994 a fost considerat unul dintre cele mai slabe din istoria clubului englez.
2. Are patru copii din două căsnicii
3. Deţine galeria de artă "Hanul cu tei", unde recent şi-a deschis un restaurant şi mai are hotelul Belvedere din Predeal.
4. În 2008 a fost atacat şi ameninţat cu pistolul de trei indivizi în galeria sa de artă.
5. Şi-ar dori toată colecţia Picasso.
6. A reuşit "performanţa" să stea pe banca echipei elene Panthrakikos doar o singură etapă.
7. Ca antrenor a schimbat 12 echipe în nouă ani.
8. Era poreclit "pictorul". În timpul liber îi place să picteze sau să citească.
9. A luat lecţii de pictură în Mexic.

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com