2 august 2011

Dorel Stoica a semnat pe 2 ani cu Dinamo! Ce spunea sarbatoritul Dinu acum 2 ani de fundas : "Are viteza unui joagăr"poate fi doar pîndar la vie,!


By on 8/02/2011 07:38:00 p.m.


După meciul pierdut de România în Austria 1-2, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2010, Cornel Dinu l-a desfiinţat pe actualul mijlocaş din Ştefan cel Mare:

"Dorel Stoica este jucător de divizia B, are viteza unui joagăr, i-a dat Mutu cu mingea-n cap la Constanţa şi l-am scos erou, iar acum a fost introdus în teren cu gîndul că el poate construi ceva! El are două viteze, încet şi foarte încet, poate fi doar pîndar la vie, nimic mai mult".

Asta spunea Cornel Dinu despre calitatile de fotbalist a le lui Dorel Stoica acum 2 ani dupa un meci pierdut de nationala cu 2-1 cu Austria.

Astazi insa,fostul jucator de la U Craiova (RIP) ,a semnat pe 2 ani cu Dinamo!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com