1 august 2011

INCREDIBIL ! Barbugiul il prefera pe Banel fundas dreapta in locul lui Rapa si Sapunaru!Jumate din echipa stelei chemata la lot!


By on 8/01/2011 02:10:00 p.m.


Dat afara in 2008 dupa ce a dus echipa nationala in pragul colapsului,Piturca a fost readus precum un Dumnezeu la carma nationalei!Faptul ca el presteaza si imparte sumele de transfer cu impresarii dubiosi albanezi e un lucru cert,dar prima selectie a acestuia in functia de selectioner o arata si mai clar ca satanistul cu breton poreclit si Coana Vica in trecut incepe o vopsire si scoatere pe taraba a jucatorilor impresariati de catre oamenii care au adus fotbalul romanesc la nivel de Samoa sau Santa Lucia! Nu mai putin de sase jucatori de la Steaua a chemat Piturca la nationala,printre acestia Banel Nicolita pe care planuieste sa il foloseasca fundas dreapta in locul castigatorului Europa League cu FC Porto Cristi Sapunaru sau campionului Romaniei Cornel Rapa.Cocis revine si el din exil pentru a distruge mijlocul si asa inexistent al nationalei.
Alte bombe sau petarde chemate in premiera la nationala sunt
Adrian Avramia(poli iasi),Ciprian Brata (CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu),Doru Mihai Pintilii (CS Pandurii Lignitul Târgu ,Viorel Nicoara(FC CFR 1907 Cluj),Nicolae Stanciu (alba iulia),Vlad Chiricheș(Pandurii).

Astfel campioana Romaniei,castigatoarea supercupei si singura echipa ce reprezinta Romania in Champions League nu are nici macar un jucator la lotul national,in acelasi timp Pandurii Tg Jiu are nu mai putin de 3 jucatori.

Este vizibil si deranjant ca actualul selectioner presteaza pentru vopsirea jucatorilor venind in ajutorul impresarilor.Nationala Romaniei a devenit carne de tun si un minimarket plin de jucatori rudimentari,verze,ciuperci,castraveti murati si branza de oaie.

Ne vom califica ..... la pulivara!!

Intenţionez să-l formez pe Bănel Nicoliţă ca fundaş dreapta pentru echipa naţională, pentru că am nevoie de forţă pe acel post şi ştiu ce înseamnă la acest nivel să nu ai forţă. De asemenea, l-am luat şi pe Luchin tot pentru acest post şi de aceea nu l-am convocat pe Râpă, pentru că nu are calităţile pe care le caut eu"
, a spus Piţurcă.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com