13 august 2011

Se poate si la case mai mari!Dupa ce a fost eliminata prematur in Canada,Sharapova profita si isi face cumparaturile!


By on 8/13/2011 12:06:00 a.m.


De ani buni,sportivii nostrii,dar mai ales echipele de fotbal,sunt atacate si ironizate mereu de catre media ca de fiecare data se prezinta in competitii doar ca sa faca schimb de tricouri sau sa viziteze marile orase ale lumii!

Te Japka va prezinta astazi un caz gigant cu una dintre cele mai bune tenismene din lume (numarul 1 cu ceva ani in urma).Maria Sharapova a fost eliminata prematur la turneul din Canada,dar acest lucru nu a intristato pe rusoaica,aceasta profita de vizita in Canada si cu acest prilej colinda mai toate magazinele din Toronto.

Un mesaj in acest sens a fost postat chiar de Maria pe Facebook!NU lovim in Sharapova ,pentru ca ea fata de saraciile de la noi gen Olaru sau Sorana Carstea, a mai castigat niste turnee gen Wimbledon,US Open sau Australian Open.Ideea e ca se intampla si la case mai mari,daca tot esti acolo si ai iesit asa repede din competitie de ce sa nu profiti? spor la cumparaturi Sharapova =))))


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com