30 august 2011

LIVETEXT cu Fratii Karamazov vineri 20:30 Luxemburg vs Romania!Piturca se teme!


By on 8/30/2011 01:25:00 p.m.

Romania joaca vineri seara impotriva selectionatei din Luxemburg.Victor Piturca ameninta si spune ca echipa luxemburgheza nu mai e ce a fost pe vremuri si poate chiar sa castige in fata Romaniei!El spune ca Luxemburg e o echipa de toata isprava cu jucatori profesionisti si poate la fel de bine pregatiti precum cei ai Argentinei,Spaniei sau altor mari forte din fotbalul mondial.


Meciul mileniului este vineri seara la 20:30 si e comentat si inainte si dupa LIVETEXT pe tejapka de Fratii karamazov.


Poate Romania sa fie mai mult decat coada satului in europa?Mai e in stare echipa Romaniei sa administreze un calup de goluri chiar si unor echipe de doua parale precum San Marino sau Luxemburg? Ultimul joc ne-a aratat ca nu, dar vineri seara aflam asta impreuna pe LIVETEXTUL siteului! va asteptam atunci!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com