2 august 2011

INCREDIBIL ! Dupa ce au anulat amicalul cu Romania,argentinienii vor sa le traga teapa amatorilor de la FRF!


By on 8/02/2011 03:21:00 p.m.

Dupa ce au anulat amicalul cu Romania si ne-au lasat cu buza umflata la inaugurarea stadionului,argentinienii nu prea mai vor sa dea inapoi cei 720.000 de dolari primiti din partea Federatiei Romane de Fotbal si incearca sa ne propuna un amical pentru anul 2013 in schimbul acelei sume.

Cum credibilitatea si increderea strainilor fata de Romania e zero,argentinienii ne trateaza si ei cu aceasi moneda cu care ne trateaza si Franta,Germania si celalalte natiuni.Astfel mai mult ca sigur,FRF e pe cale sa renunte la acesti bani ramanand sa joace un amical cu Argentina cand "li se scoala sud americanilor".

Suporterii Romaniei sunt indignati si isi vor banii inapoi pentru a le da o palma celor din Argentina pentru felul in care acestia s-au purtat cu noi!Ba mai mult,unii dintre suporterii mai superstitiosi spun ca Romania trebuie sa isi ceara banii inapoi pentru ca acest amical nu se va putea juca in 2013 deoarece calendarul mayas se sfarseste la finalul anului viitor unde toti au prezis ca vine si sfarsitul lumii!:))

Acestea fiind spuse, cum Romania ca natiune a intors mereu si obrazul celalat sau a lasat de la ea mergand pe principiul "lasa ba ca merge asa" ,este pe cale sa fie umilita de federatia argentiniana,acceptand sa dispute un eventual amical nu conteaza cand.Este clar ca lumina zilei ca argentinienii nu mai vor sa trimita suma de bani inapoi si incearca sa duca cu zaharelul conducerea de doi lei a FRF!

Sa iti fie rusine Mircea Sandu daca accepti o astfel de umilinta din partea argentinienilor care si asa ne-au incurcat cu meciul pentru inaugurarea stadionului si au aratat ca pentru ei nu insemnam nimic.Trebuie sa fim clari si sa intelegem ca daca Anglia,Franta,Spania sau Olanda aveau un amical pe 10 august cu nationala Argentinei ,Messi si compania veneau autobuzul cu gaz in tarile respective pentru ca respectul pentru tarile amintite mai sus din partea Argentinei este maxim,in rest pe Romania nici Albania nu mai da doi lei!Am ajuns de rasul lumii!

Sa va fie rusine ,analfabetilor de la federatie ! DEMISIA JIGODII NENOROCITE!

1 japkomentarii:

  1. la frf nu sunt amatori. la frf sunt bisnitari. niste escroci. parnaia ii paste

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com