28 octombrie 2011

Steaua continua lista rusinii!Eliminata din Cupa Romaniei de Poli Timisoara!


By on 10/28/2011 12:43:00 a.m.

Timisoara a surclasat Steaua in meciul din optimile Cupei Romaniei.Daca scorul pe tabela a aratat doar 2-0 ,pe teren  Timisoara a zburdat printre jaloanele stelei.

Iata aici o analiza la rece a titularilor stelei din meciul de cupa cu Timisoara :

Steaua

Aşezare: alandala
1. Stanca    maimuta
15. Mustaţă    par de la pula
22. Galamaz    zero barat
4. Iliev    bulgar cu ceafa lata si creier de primata
14. Latovlevici    mana moarta
30. T. Bălan    gigolo italiano 600 sel
8. Răduţ    varza cu cartofi
# 24. Rusescu, 46    rahat pe bat
55. Bourceanu (cpt.)    rudimentar
10. Cr. Tănase    muma padurii
7. Fl. Costea    fosila defrisata
# 90. Nikolici, 55    inexistent
9. M. Costea    mascarici
Antrenor: Ilie Stan  - zdreanta

Echipa pacii,Steaua lui Gigi Ursu, Ursul Belciug si Tantarul,a mai bifat astfel o prestatie catastrofala si continua traditia din acest sezon pierzand jenant si in fata Timisoarei dupa dezastrul cu Haifa si jocul penibil din derby-ul cu Rapid.

Desi echipa se afla intr-un moment penibil prestand cel mai slab joc din primele 3 Ligi de fotbal din Romania,Belciug a dat un tur pe televiziunile de sport/spelunca unde a comentat ironic jocul si viitorul stelei ,spunand ca are mare incredere in lot,ca are cei mai buni jucatori si un antrenor exceptional care o sa le arate tuturor in urmatoarele 7 meciuri cine e el.


1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com