1 februarie 2012

Ultima zi de transferuri se incheie azi.Vezi aici "reusitele" echipelor romanesti in pauza de iarna!


By on 2/01/2012 12:40:00 a.m.

Daca Chelsea a reusit transferul lui Kevin de Bruyne de la Genk sau PSG l-a transferat pe Thiago Motta de la Inter nu prea va intereseaza, avem pentru voi astazi o rubrica cu cele mai spectaculoase transferuri din Liga I in perioada decembrie-ianuarie!

Dinamo Bucuresti,locul 1 la finalul turului a reusit achizitionarea "playmakerului" Cristian Borcea de la Miami Heat ,acesta a  venit liber de contract dupa ce ii expirase contractul cu americanii care au "refuzat" sa semneze o noua prelungire.Se asteapta ca acesta sa controleze bine mijlocul terenului dar si vantul!

Astra Ploiesti.locul 9 la finalul turului de campionat  a reusit de asemenea sa aduca un "jucator" pe postul cel mai deficitar din echipa.Vasile Avram ,proaspat liber de contract dupa ce a castigat un litigiu cu clubul FC Jilava.Despre Vasile conducatorii ploiesteni au spus ca " va face de toate la echipa" el fiind un "jucator" polivalent.
Vasile este cunoscut ca un "globetrotter" si se asteapta ca el sa confirme la clubul "astral" unde va face cuplu in "atac" cu Petre Buduru,venit si el in trecut tot de la Jilava!

Rapid Bucuresti,locul 3 la finalul turului, a reusit si ea un transfer de marca!Venit liber de contract dupa un litigiu cu "Domnul Porumboiu" ,Constantin Zotta este asteptat ca un adevarat Mesia in Grant!Copos isi pune baza in Costel care are multe conexiuni in arbitraj dar si printre jucatorii de la diverse echipe din Liga I.De astfel Zotta a primit un telefon nou cu un abonament premium pentru ca acesta sa poata apela oricand la "prietenii" de la echipele adverse si sa le propuna diverse transferuri in strainatate.Porumboiu a vrut sa deturneze transferul lui Constantin Zotta in ultima clipa ,vrand ca acesta sa ajunga la Jilava, insa Costel a castigat si acest litigiu cu "Nea Adi"!


1 japkomentarii:

  1. wow super, multumim pentru informatii, acum stim grosso modo pentru cina sa facem pariuri sportive live la nationala;)

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com