10 februarie 2012

Venit din Miami, Borcea arunca cu banii! Evra si Berbatov in "Groapa" !


By on 2/10/2012 11:12:00 p.m.

Disperati si in lipsa de fonduri, conducerea lui Dinamo a decis sa-i acorde o sansa si lui Patrice Evra care este asteptat saptamana viitoare sa dea probe la echipa a 2 a intr-un amical cu Sageata Navodari.Aflat in ultimile 6 luni de contract cu gruparea de pe Old Trafford,fundasul francez isi doreste sa se lupte pe un loc de titular cu Pulhac si Scarlatache.

"Pulhac este cunoscut peste tot in lume,un fundas gigant, Scarlatache e in top 3 din Europa, noi in vestiar la Man Utd ii spunem "Puyol de Romania"!De abia astept sa ajung in Bucuresti, sper sa il impresionez pe Cioby si sa lupt la titularizare cu cei doi giganti!" - Patrice Evra fundas stanga Manchester United.

Daca va trece probele de foc la echipa din Stefan Cel Mare, Patrice Evra ar putea ajunge la Dinamo ,impreuna cu atacantul Dimitar Berbatov care il va inlocui pe Ionel Danciulescu peste 5 ani cand acesta a hotarat sa isi puna capat carierei de fotbalist.

1 japkomentarii:

  1. O sa-i fie greu sa se impuna lui Evra..iar Berbatov..ce sa caute?cum sa ii dea afara primul 11 pe Paun,Ganea sau Tucudean?v-ati lovit la cap?

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com