2 aprilie 2012

A plâns mingea! Rapid si Dinamo au pacalit fotbalul!Ciubotariu penibil.Fotbal de liga a 5 a in Giulesti!


By on 4/02/2012 12:01:00 a.m.

Rapid si Dinamo au oferit un spectacol grotesc duminica seara in Giulesti in derby-ul etapei!Rapidul cu o incercare penibila de joc agresiv si finalizare de liga a 5 a  iar Dinamo cu un joc parca tras din fotbalul de la sate!

Antrenorul penibil Ciubotariu a surprins insa la final unde a afirmat ca Dinamo a facut un joc bun defensiv insa ceva mai neinspirati in atac.Adevarul fiind insa unul macabru, zero pe linie de la suturi pe poarta,cornere pana la ocazii si posesie.

In partea adversa rapidistii s-au facut de ras la faza de finalizare unde din mai multe pozitii ideale au trimis mingea in balarii sau pe linia de 41.Cu un Romeo Surdu parca tras din desenele animate rusesti extrem de proaste si saracacioase, cu executii de cascadorii rasului de la Deac,Alexa sau Grigorie.

In concluzie,un meci in care mingea a plans si a sangerat ,fiind chinuita groaznic de cei 22 de anonimi care au imbracat tricourile celor doua echipe si au folosit mai des picioarele de lemn decat suturile la poarta.

Si in final tragand linie, ne mai ciupim o data si vedem ce fotbal slab avem,cum o echipa care a luat 3 puncte in 4 meciuri este inca pe locul 2 cu sanse reale la locul 1 si cum o echipa care a pierdut 3 meciuri consecutiv  cu ultimele 3 clasate  reuseste sa bata locul 4 si sa remizeze cu locul 2 lejer.


PS : MITICA LA PUSCARIE  si SANDU LA COAFOR !


Cifrele meciului
58,6 posesie (%) 41,4
20 şuturi 4
3 şuturi pe poartă 1
7 cornere 0
4 ocazii 1 

Ciobotariu : "Nu sîntem în criză, am făcut un joc defensiv bun"

1 japkomentarii:

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com