27 martie 2012

Slugile si oamenii fara coloana vertebrala au revenit la Steaua! Cuplul Slughiţă-Miţa Biciclista promite minuni in Ghencea!


By on 3/27/2012 10:31:00 p.m.

Dat afara de doua ori de la Steaua,a promis ca nu mai e loc de intors,cel mai bun dintre cei buni,analist fotbal la Digi,om cu gusturi fine,un atotstiutor,genial,divin si de neegalat! Acesta este Mihai Stoica ,stiut de majoritatea ca MM (memeul),strigat de patron Michele, numit peiorativ Coana Mita Travestita de catre dusmanii de-o viata! El se intoarce pentru al 3 lea mandat intre cimitire si promite marea cu sarea impreuna cu un alt linge-blide si un mercenar fara suflet al antrenoratului Mihai Stoichita zis si Slughiţă!

Aceste doua personaje obscure ale fotbalului pastorit extrem de prost de Dragomir si Sandu,sunt cunoscute ca fiind cele mai oportuniste si libidinoase fiinte care activeaza in prima liga in acest moment.

Un Mihai Slughiţă care schimba echipele ca pe ciorapi ,este oricand "available" pentru un post de atarnator la palatul analfabetului din Pipera!Se autoproclama cu apelative precum "sclav" si "mizerabil" doar pentru a obtine un loc de munca si calca pe cadavre pentru a-si mai incerca o data norocul in meseria de antrenor!

"Sunt sclav, sunt mizerabil, sunt cum doresc suporterii să fiu. Accept tot, am venit la Steaua cu inima deschisă şi doresc şi cred că pot face performanţă. Sunt dispus să înfrunt orice umilinţă pentru ca Steaua să meargă înainte." - Mihai Stoichiţă, primăvara lui 2010.

Mihai Stoica , omul cu doua fete din Liga lui Mitica.Este asemanat de multi oameni cu travestitii sau prostituatele pentru caracterul mizerabil si obscen,pentru lipsa de modestie,de bun simt si de multe ori pentru grobianismul de "troll" pe care il afiseaza.Isi devoreaza adversarii in emisiuni de televiziune si asteapta pasii gresiti pentru a le manca hoitul!Se intoarce pentru a 3 a oara si spera ca de aceasta data ,presiunile prin emisiunile tv , comicariile care le facea pe marginea terenului alaturi de Dan Petrescu si linsul curului patronului sa aiba efect ca in vremurile bune!


Alti antrenori fara coloana vertebrala si caracter de boschetari ,au fost Marius Lacatus si Sorin Cartu, care "interogati" de catre diverse emisiuni tv prin telefon, au parut oarecum gelosi pe "succesul" lui Slughiţă de a prinde un nou mandat la echipa derbedeului Gigi Becali. Cu siguranta cei doi isi pastreaza inca speranta ca va mai veni si randul lor pentru o reintoarcere in Ghencea,in fond mai sunt 11 etape, daca Steaua o tine tot in ritmul asta , e probabil ca pana in ultima etapa sa ne trezim si cu Olaroiu care sa dreaga busuiocul pe final dupa nebuniile lasate de Levy,Stan,Stoichita,Lacatus si Cartu.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com