1 martie 2012

ROMANIA TE IUBIM ! Suporterii care au scandat impotriva lui Sandu si Dragomir la meciul dintre Romania si Uruguay au fost gazati,batuti de jandarmi si dati afara din stadion!


By on 3/01/2012 01:28:00 a.m.

 Am venit cu soţia la meci şi am primit două bastoane în cap

Romania,o tara in care oamenii au varsat sange in 89 sa darame sistemul comunist si care acum face parte din minunata Uniunea Europeana alaturi de alte 26 de state!

In aceasta tara oamenii care merg pe stadion la meciuri sau la diverse actiuni  si striga sau afiseaza banere anti Federatia Romana de Fotbal sunt batuti,gazati si dati afara de pe stadion.

Miercuri seara in timpul meciului dintre Romania si Uruguay, mai multi suporteri au afisat bannere anti-dragomir/sandu si tot stadionul a scandat la unison "Mitica la puscarie"! Acestia au primit in dar bastoane pe spinare,gaze,si au fost si dati afara din stadion. Alaturi de barbati, cu ocazia zilei de 1 martie ,si femeile au primit "un martisor" ,acestea au fost si ele gazate si batute "la gramada" alaturi de "partenerii" lor.

Am venit cu soţia la meci şi am primit două bastoane în cap! Ruşine Mircea Sandu! Ruşine Mitică Dragomir" a afirmat un suporter pasnic care alaturi de sotia sa a cazut prada animalelor de la bgs si jandarmerie.

"Niste derbedei, foarte bine le-au facut" - Dumitru Dragomir.


Cavani s-a simtit ca in Africa!

Atacantul lui Napoli care a deschis scorul in minutul 2, a spus ca s-a simtit exact ca in Africa in Romania si ca "e frumos la noi"!

"Frumos aici pe stadion la voi. Este un stadion nou, parca am fost in Africa. Romania are o echipa buna si daca se va tine de proiect va ajunge la Campionatul Mondial din 2014, unde ii este locul. Regret ca nu a fost si Chivu, dar este decizia lui si trebuie sa o respect", a spus Edinson Cavani.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com