9 martie 2012

Blat fara precedent in Liga I! Portarul Concordiei a fost "ciupit" de minge!Goluri de cascadorii rasului in meciul Vaslui vs Chiajna 4-0!


By on 3/09/2012 10:55:00 p.m.

Idan Baruch este numele portarului de doi lei de la Chiajna care s-a ferit de minge la primele 3 goluri ale moldovenilor.Acesta este suspectat ca si-a predat echipa avand o prestatie penibila.Israelianul este recunoscut ca blatist inca de cand evolua in liga a 2 a la Snagov unde obisnuia sa vanda meciuri ,gafand impardonabil in dese randuri.


min 13 Wesley 1-0 : Milanov centreaza de pe partea dreapta ,Baruch simuleaza o saritura ferindu-si mainile iar Wesley reia in plasa goala.

min 34 Adailton 2-0 : un sut care nu anunta nimic se transforma in gol cand Baruch isi trimite mingea in poarta pe la "subtiori"

min 43 Paito 3-0 : o centrare de doi lei a lui Paito este transformata si ea in gol de catre Baruch care se fereste de minge in timp ce aceasta isi continua drumul catre poarta!

"Are o singura scuza: daca a jucat la pariuri. De cand sunt in fotbal, n-am vazut asa ceva! E primul hattrick reusit de un portar. Cum se mai poate uita in ochii colegilor?", a spus MM Stoica la Digi Sport.


 A trecut, il felicit pe domnul Porumboiu pentru propaganda pe care a facut-o toata saptamana, i-a iesit. Asta-i tactica, fac orice ca sa castige... Pe portar l-am schimbat pentru ca nu mai era motivat. Portarul a prins o zi mai proasta, asta-i viata", a spus Reghecampf la Digi Sport. 

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com