8 martie 2012

Nulitatea Mihai Stoichiţă a fost dat afara de la Apollon pentru rezultatele catastrofale din ultimele 2 etape 2-5 cu Omonia si 1-2 cu Alki! Il vrei la Steaua?


By on 3/08/2012 06:26:00 p.m.

Mihai Stoichiţă zis si Slughiţă a fost data afara de cipriotii de la Apollon Limassol!
Dupa modelul Hagi,Multescu,Ion Marin si alte nulitati de antrenori care au activat in Arabia,Grecia,Turcia sau Cipru ,Stoichiţă a declarat ca si-a prezentat demisia datorita situatii financiare precare a clubului si lipsei de proiecte.
Adevarul insa este altul!Ultimele 3 etape de campionat disputate in februarie si pe 3 martie ,au insemnat 3 catastrofe pentru echipa antrenata de slugarnicul antrenor stelist. Remiza 1-1 cu Enosis si doua infrangeri 5-2 cu Omonia si 2-1 cu Alki!1 punct in 3 etape i-au fost fatale lui "Lippi" care a fost evident dat afara ca ultimul prost!




iata aici varianta lui Stoichita :
"M-am întâlnit astăzi de dimineaţă cu preşedintele clubului şi l-am anunţat că plec. N-am de ce să mai stau, pentru că nu există nicio perspectivă de mai bine. Situaţia financiară a clubului nu este deloc una bună, aşa că nu putem visa să facem performanţă în sezonul următor. a declarat Mihai Stoichiţă pentru evz.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com