10 martie 2012

SCANDAL MONSTRU la Grasanovici Show : AnaMaria : du-te dracu de jigodie! Porumboiu : Bai parasuto,bai panarama!


By on 3/10/2012 12:20:00 a.m.

 update ora 00:15
Dupa rusinea de meci dintre Vaslui si Chiajna, Reghenkampf antrenorul Concordiei l-a acuzat pe Adrian Porumboiu ca a pus presiune aiurea toata saptamana asupra arbitrilor si aceasta s-a simtit si in meciul de azi.

In replica intrat in direct la Fanatik Show pe Digisport cu Horia Grasanovici , Adrian Porumboiu a spus : "Daca Reghecampf a acuzat arbitrajul, inseamna ca a citit de pe un biletel ce i-a scris Anamaria"!

Doua ore mai tarziu, la aceasi emisiune ,Anamaria Prodan a intrat in direct pentru a ii cere socoteala celui care se ocupa cu stiuletii si boii.

"Chiar daca pe la spate ma face vagaboanta, e un om batran si nu trebuie sa isi permita sa vorbeasca asa cu mine. Sa isi faca cu familia lui! Asta nu este gluma, in conditiile in care Reghe si-a spus parerea, eu nu cred ca l-am jingit vreodata." a spus Anamaria



La scurt timp,patronul moldovenilor a intrat in direct pentru a se duela cu Anamaria!


"Bai, panarama, tu cu cine vorbesti asa? Bai, parasuto! Eu am crezut ca vorbesc cu persoane care au mai mult de un neuron", a inceput Porumboiu.

"Bai, golanule, bai nesimtitule! Retardatule", i-a replicat Anamaria
 
Moderatorul emisiunii (cel care a scos boul din conserva si l-a bagat in stomac) a oprit dialogul care derapase spre "birjareala"!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com