27 martie 2012

In genunchi ma-ntorc la tine! Mihai Slughiṭă a preluat Steaua dupa ce Ilie boStan a fost aruncat la cosul de gunoi de Gigel Ursul Becali!


By on 3/27/2012 02:00:00 p.m.

Dupa ce siteul Te-Japka a relatat  demiterea lui Slughiṭă de la ciprioti acum 1 luna, acesta a preluat Steaua imediat dupa debarcarea lui Ilie boStan!


Mihai Slughiṭă a acceptat fara ezitari postul de antrenor al Stelei,promitand solemn ca se va supune patronului 100%. Acesta a fost sunat de patronul analfabet din Pipera/Ghencea  in timp ce servea o ciorba de burta si ragaia bere!Slughiṭă a spus direct : Da patroane,acum ma urc in masina si vin!

O alta sluga pregatita sa revina pentru a 3 a oara la echipa dintre cimitire,este Mihai Stoica ,acesta participa la un casting de manageri alaturi de Dinu Vama la palatul analfabetului!Atuurile  de baza pentru a castiga acest post sunt servilismul,slugarnicia si limbile in cur!  revenim cu amanunte despre punerea in functie a lui "Vama" sau "MM"!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com