18 martie 2012

Dinamo aruncata din pantofi de elevii anonimi de la Sportul!


By on 3/18/2012 12:06:00 p.m.

Sambata seara echipa care a "sezut" pe locul 1 ,21 de etape ,a fost spulberata pe teren propriu de o echipa de elevi anonimi cu foamea-n gat si cu salariile neplatite.Dinozaurii Danciulescu,Stoica si Munteanu au fost depasiti de Novac,Ghinga si Nistor precum un student pe role trece pe langa un cuplu de pensionari cu bastoane si picioare de lemn.

Antrenorul de paie a lui Dinamo,Ciubotariu se afla in cel mai dificil moment din cariera,el find total depasit de miza,de lotul si de situatia in care se afla.

Jocul "in lehamite",lent si previzibil practicat etapa trecuta la Pandurii,s-a repetat aseara in Stefan Cel Mare unde jucatorii lui Dinamo au parut ca niste melci pe langa studentii Sportului.

Cu o linie de mijloc "octogenara" formata din jucatori precum Catalin Munteanu,Dorel Stoica sau Tames  si un atac din Niculae si Danciulescu,Dinamo formeaza una din cele mai batrane echipe din Liga I,cu cel mai scazut  ritm de joc,si un stil care ar adormi orice copil.

min 2 Scorul a fost deschis de Niculae dupa un sut anemic a lui Danciulescu deviat de Niculae.
min 15 Ce parea a fi o joaca de copii, s-a transformat in dezastru cand Pulhac a fost depasit de un student care a centrat decisiv pentru Nistor care a bagat mortul in casa lui Balgradean
min 32 Ferfelea inscrie din lovitura libera ,Balgradean avand o interventie de liga a 5 a
min 81 Lazar suteaza fara cusur de la marginea careului si echipa lui Nea Nicu Teleaga se scufunda in agonie pierzand locul 1 dupa 21 de etape.


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com