19 martie 2012

Culmea nesimtirii !Tica Danilescu vrea sa castige la masa verde meciul cu Sportul!Contesta un student care nu ar fi legitimat la Sportul!


By on 3/19/2012 12:29:00 a.m.

Dupa principiul "pumnii mei minte nu are", conducerea dinamovista a avut sambata seara o revelatie dupa ce echipa a primit o lectie de fotbal de la niste studenti amatori fomisti si neplatiti de 5 luni.Tica Danilescu cunoscut ca "omul care a inventat blatul" si care controla si firul de iarba pe vremea cand era in acelasi post de conducere la Steaua lui Ceausescu,a descoperit leacul prin care Danciulescu va alerga precum Benzema,Alexe va dribla precum Messi iar Catalin Munteanu va da pase mai exacte decat Iniesta si Xavi la un loc.Ba chiar el stie si solutia ca Balgradean sa il umileasca la parade si interventii senzationale pe Iker Casillas!

Astfel stand alaturi de tovarasul Nea Nicu Badea , au mai nascocit inca o "nefacuta" si spun ca problemele fizice,jocul lent al echipei,greselile din aparare,batranetea unor jucatori,lipsa unor fundasi laterali si prostia altora se poate rezolva printr-o contestatie depusa impotriva lui Sportul Studentesc care ar fi aruncat in joc un student fara drept de joc!

Va fi o anchetă, noi nu ştim clar cum a ajuns la Sportul şi susţinem că nu avea cum să ajungă la Sportul, regulamentar".

Tica Danilescu pe vremea cand calca pe cadavre la Steaua!
"Am depus o contestaţie în privinţa jucătorului Ionuţ Şerban încă de la pauza meciului cu Sportul", a spus Tică Dănilescu


Se pare ca daca Dinamo iese castigatoare din aceasta contestatie si primeste cele 3 puncte la masa verde, Liviu Ciubotariu va capata de asemenea o experienta de 25 de ani de antrenorat ceva mai bun decat Mourinho si Guardiola la un loc!

 Suporterii dinamovisti sunt consternati in legatura cu jocul si cu sansele echipei de a mai ocupa un loc pe podium!
De asemenea , suporterii dinamovisti se delimiteaza total de aceste manevre securisto-comuniste ale conducerii dinamoviste si isi exprima regretul pe mai multe siteuri de socializare plus pe siteul comunitatii dinamoviste dinamomania.net a ceea ce a devenit echipa care o data juca semifinala de Cupa Campionilor si semifinala de Cupa Cupelor,echipa la care o data jucau Dinu,Dumitrache,Klein,Raducioiu,Mateut iar acum joaca Scarlatache,Pulhac,Dorel Stoica si Stratila.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com