30 aprilie 2012

Sluga a primit indicatii prin telefon de la patron! "Limbi" a inrosit telefonul cu "ciobanul" in timpul meciului cu Rapid!


By on 4/30/2012 12:37:00 p.m.

A fost acuzat de atatea ori ca nu are caracter,coloana vertebrala si e un slugarnic care pupa in cur ciobanul pentru a-si atinge scopul.Se zvonea cum ca analfabetul din Pipera ii face echipa si ii dicteaza schimbarile.Toate insa au fost la nivel de zvon si cancan , asta pana aseara in timpul meciului cu Rapid cand Clownul Slughiță a.k.a Limmbi a fost surprins de camerele Digisport cum se consulta cu Gigi in timpul meciului.Imediat dupa ce a inchis telefonul, sluga a facut prima schimbare , Tibi Balan a intrat in locul lui M.Costea.

Va propunem si un sondaj in partea dreapta a ecranului unde sa raspundeti la urmatoarea intrebare : Cu cine credeti ca a vorbit Slughiță in timpul meciului cu Rapid?

2 japkomentarii:

  1. anti stelist de kkt ce esti cu site`ul tau de 15 oameni frustratule si inaptule

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim stelist analfabet, de ce pizda ma-tii te uiti aici daca nu iti place, ba taran prost frustrat ce esti? intoxicate-ai cu oua stricate. sa te futa tiganii aia din galeria ta si sa-ti dea si la muie

    RăspundețiȘtergere

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com