26 octombrie 2009

Liga egalurilor!


By on 10/26/2009 08:45:00 a.m.

Etapa aceasta din liga lu' Mitica si ai lui mititei, a adus nu mai putin de 5 egaluri si doar 3 victorii. Otelul s-a jucat cu Poli Iasi la un scor-scoala: 4-0, craiovenii lui Mititelu au fost batuti de vaslu(g)ienii lui PorumbOIU cu scorul de 1-2, in timp ce Inter de Romania a spulberat Astra cu 2-1.

Derbiul etapei a fost indiscutabil meciul dintre Steaua - Rapid, incheiat la egalitate 1-1 ( '28 O. Herea, '60 D. Moreno). Cu toate astea, derby nu a fost si in tribune, doar 18 suporteri rapidisti putand fii prezenti pe arena din bulevardul Ghencea din pricina suspendarii suporterilor de catre liga miseilor. Trecem in revista si egalul chinuit scos de Dinamo in fata celor de la Bistrita de aseara, scor, tot 1-1 ( '37 A. Cristea, '68 K. Suleiman), scor la care Turcu aka Micul Muc impreuna cu Cristi Borcea au suflat si in iaurt si au declarat revolutia in Stefan cel Mare, acuzand jucatorii de indolenta.

Turcu, actionar Dinamo: "Nu se poate asa ceva. Unii jucatori sunt indolenti. O sa vada ei ce se intampla cand imbraci tricoul lui Dinamo si faci figuratie!"
Golul serii din liga noastra cea de toate zilele a fost inscris poate la cel mai slab meci din campionat disputat intre International Curtea de Arges - Astra. In minutul 76, Lucian Nidu la 25 de metri de poarta lui Cristi Munteanu, paseaza in stanga lui, Vezan alearga si trimite un foliaseca de la 30 de metri in vinclu. GOL INTERNATIONAL! Un gol care l-ar face invidios si pe Maradona.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com