21 octombrie 2009

Frank Rijkaard analizeaza pe Dinamo!


By on 10/21/2009 02:40:00 p.m.


"Un rezultat bun în meciul cu Dinamo ne-ar ajuta mult pentru a trece de faza grupelor. Dinamo este o echipă bine organizată. Conform statisticilor, nu primeşte multe goluri, joacă bine din punct de vedere al defensivei. În ceea ce priveşte atacul, nu prea are rezultate. Va fi un meci dificil. Noi trebuie să începem bine jocul şi să înscriem repede. Andrei Cristea ar putea fi periculos", a spus Rijkaard.

Frank Rijkaard a precizat că jucătorii săi trebuie să se gândească doar la meciul din Europa League cu Dinamo, nu la derby-ul cu Fenerbahce de la finalul săptămânii. Olandezul spune că echipa nu are probleme de sănătate, singura grijă a sa este oboseala acumulată de unii jucători.

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com