25 octombrie 2009

Stelele verzi vs. Personalul de Giulesti


By on 10/25/2009 02:19:00 p.m.

STEAUA - RAPID | 20:00, Antena 1


Diseara apocalipsa se va abate asupra stadionului Ghencea
. Fara spectatori in tribune, va fi ca o relatie fara sex. Stelistii vin dupa o incercare de a castiga in fata celor de la Fener insa fara vreun rezultat pozitiv. De partea cealalta, "gradinita lui Hizo" cum a fost supranumita de catre patronul G. Copos, vine dupa un mare esec impotriva celor de la CFR, scor 1-4. Cine va castiga aceasta partida incinsa? Specialistii Djapka sunt sceptici in ceea ce priveste golurile si eticheteaza acest meci ca fiind unul de 0-0.

Steaua nu a mai invins Rapidul in Ghencea de 7 ani!


Surpriza lui Hizo va fi titluarizarea lui Bornescu, fostul portar craiovean: "Bornescu va fi titular cu Steaua". De partea cealalta surpriza pe care Stoichita "Lippi" o mai poate face este titularizarea lui Dayro Moreno inca din primele secunde ale fluierului arbitrului. Va face fata antrenorul Stelei, acestui meci mare? Ramane de vazut. Totusi, impotriva jocului Stelei sunt foarte multe semne de intrebare si multi fosti stelisti se tem de acest meci ca de satana.

Declaratii la cald ce prefateaza meciul de diseara:

George Copos: "O să vedeţi ce meci va face «grădiniţa» lui Hizo"

Nicoliţă: "Am fost naşul Rapidului în 2006, în Cupa UEFA. Sper să se repete scenariul şi diseară!"


Echipe probabile:

Steaua: Zapata - Golanski, Ghionea, Baciu, Rada - Szekely, Pleşan, Toja, Nicoliţă - Kapetanos, Surdu
Rapid: Bornescu - Helder, Iencsi, Iordache, Bozovic - Herea, Matic, Lazar, Buga - Spadacio, Ionita

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com